Buna, numele meu este Balan Claudia si sunt sef department  tehnic la Scoala de manichiura Melkior.

Este destul de greu sa-mi fac o autocaracterizare dar voi incerca sa scriu cateva cuvinte.

Cand eram copil visam sa ajung profesoara, mi se parea cea mai interesanta meserie si se pare ca pana la urma am reusit sa fac ceea ce imi place, dar intr-un alt domeniu, mult mai placut decat cel la care ma gandeam .

Imi aduc aminte cum in liceu si in timpul facultatii ma chinuiam sa-mi tin unghiile lungi si cautam pe piata cosmeticelor, foarte putin dezvoltata in acea perioada, culori de oja cat mai inchise si tratamente pentru unghii.

Acum piata este mult mai dezvoltata si, impreuna cu Melkior, am ocazia sa descopar noi tehnici si produse pe care le pot promova in cadrul scolii de manichiura.

De-a lungul anilor am reusit sa invat sute de persoane sa realizeze corect o manichiura, o pedichiura si sa aplice unghii cu gel uv sau cu rasina acrilica.

Si cred ca nimic nu este mai placut decat ca dupa ani sa te reintalnesti cu ele si sa-ti povesteasca cat de bine le merge si cat sunt de incantate de ceea ce au invatat in cadrul scolii noastre. 

Manichiurist – pedichiurist sau stilist protezist de unghii sunt 2 meserii  frumoase, cu multe satisfactii, daca sunt facute cu placere.

Va asteptam sa le descoperiti!